Завтра у Кіровограді відбудеться «ЧИСТОFEST» (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У рамках Всеукраїнської екологічної акції у Кіровограді відбудеться фестиваль «ЧИСТОFEST».

23 квітня о 13:00 у Ковалівському парку відбудеться Обласний екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST», організований ГО “Let’s do it, Ukraine”.

“На гостей очікує яскрава концертна програма, низка найрізноманітніших майстер-класів, розпис по тілу та багато інших сюрпризів і призів. Захід відбудеться за будь-якої погоди! З собою мати: гарний настрій та парасольки (про всяк випадок). Трошечки привідкриємо завісу – для вас виступлять: найспівочіший лікар Кіровоградської області, автор та виконавець – Андрій Гардашніков, без сумніву гордість Кіровоградщини – кращий Голос країни – Владислав Кашпуренко та багато інших зірок та зірочок”, – пишуть організатори.

Також під час фестивалю будуть підведені підсумки  наймасштабнішої щорічної екологічної акції “Зробимо Україну чистою разом!” Ми оголосимо для вас кількість локацій області, оскільки ми готуємось до спільного світового прибирання з Всесвітнім рухом “Let’s do it! World” у 2018 році.

афіша ЧИСТОFEST

Довідка:

* Громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU) – ініціатор та головний організатор акції  «Зробимо Україну чистою разом!» яка  є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 14 мільйонів людей в 112 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

**Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним соціальним проектом, який проводиться винятково на громадських засадах. Акція вже стала найбільшим соціальним проектом України.

***ГО «Let’s do it, Ukraine!» ПЕРЕМОЖЦІ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА – 2015» в номінації «Благодійник – неурядова організація».

 

Контактна особа:

Обласний координатор ГО «Let’s do it, Ukraine» – Євгенія Ткаченко +38(095) 31 85 129, +38(097) 001 25 07

Поширити:

Залишити коментар:

коментар