Колишнього віце-мера Долинської засудили до 8 років ув’язнення

Колишнього першого заступника міського голови Долинської за отримання хабара засуджено до 8 років ув’язнення. 

Про це Першій електронній повідомила прес-служба прокуратури області.

За інформацією заступника прокурора області Миколи Салюка, Устинівським районним судом постановлено вирок у справі колишнього першого заступника міського голови Долинської, обвинуваченого у хабарництві.

«Зібрані прокуратурою по кримінальному провадженню докази підтвердили в судовому розгляді факт отримання посадовцем хабара. Проаналізувавши їх, суд підтримав позицію державного обвинувача та призначив чиновнику покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади строком на три роки. Окрім того, засудженому судом було змінено міру запобіжного заходу із застави на тримання під вартою», – констатував заступник прокурора області.

Микола Салюк також зазначив, що прокуратура вважає вирок суду законним і справедливим, а міру покарання такою, що відповідає тяжкості скоєного злочину.

Нагадаємо, чиновника було викрито на хабарі у 50 тис. грн. на початку поточного року. Вказану суму він вимагав та отримав від директора приватного підприємства за прийняття рішення про надання дозволу на розміщення тимчасових об’єктів торгівлі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар