За добу на Кіровоградщині міліція розкрила 2 злочини, пов’язані з обігом наркотиків

Протягом доби 14  січня працівники правоохоронних органів Кіровоградської області  розкрили 2 злочини, пов’язані з обігом наркотиків.

Про це Першій електронній повідомили в СГЗ УМВС області.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції в ході санкціонованого огляду території домоволодіння 40-річного місцевого жителя виявили три медичні шприці ємністю по 5 мл, три пляшки ємністю по 0,5 л з рідиною коричневого кольору, а також посуд і придання, що використовувалися для виготовлення наркотичних речовин.

Вилучене направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту».

Працівники Гайворонського райвідділу міліції на одній з вулиць зупинили нетверезого раніше судимого 37 – річного жителя одного з сіл району, у кишені куртки якого виявили близько 10 гр коноплі. Вилучений наркотичний засіб направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар