У турнірі «Шкіряний м’яч» перемогла кіровоградська школа №17

У чемпіонаті Кіровограда з футболу «Шкіряний м’яч» серед школярів обласного центру перемогли юні футболісти з кіровоградської ЗОШ № 17.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку, змагання організували ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку спільно з обласною федерацією футболу.

Перше місце зайняла команда ЗОШ №17 обласного центру. Кращим воротарем сезону стала учениця 8-В класу ЗОШ №17 Сніжана Підвисоцька, найкращим бомбардиром турніру стала учениця 7-А класу цієї ж школи Яна Снадик, яка забила 4 гола у ворота супротивників.

Крім всім звичних чоловічих – 4 команди з жіночого футболу змагались між собою за кубки та призи від ЮніорБанку, демонструючи чудову професійну гру.

«Цього разу і ми приєднались до юних футболістів обласного центру. Багато моїх знайомих дивуються, що дівчата грають у суто чоловічу гру. Та ми не зважаємо на такі зауваження і залюбки захищаємо честь своєї команди та школи. Адже азарт, спритність, швидкість та витривалість властиві не лише хлопцям», – розповідає Єлизавета Дрига, учениця 8-А класу, ЗОШ№4.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар