В Олександрії подружня вечеря завершилася вбивством чоловіка

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали 49-річну місцеву жительку. 

Про це Першій електронній повідомили у СГЗ УМВС області.

Жінка під час сварки вдарила ножем чоловіка. Поранення стало для потерпілого смертельними. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Пригода сталася у неділю. Жінка звернулася до сусідів та попросила якнайшвидше викликати швидку допомогу, бо її чоловіку, начебто, стало зле.

Медичні працівники, що прибули на місце, виявили на підлозі 52-річного власника квартири. Через ножові поранення чоловік втратив багато крові, тож знаходився без свідомості.

Дати свідчення працівникам міліції поранений пацієнт так і не зміг, адже за кілька годин помер, не приходячи до тями.

Натомість  дружина повідомила працівникам міліції, що померлий, начебто, кинув в її бік стілець, тож вона не так від болю, як від образи, схопила кухонного ножа…

З неофіційного джерела відомо, що сварка між подружжям виникла під час вечері, коли вони разом вживали алкоголь.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень), – розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Кодак. За такі дії підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар