«Черкаситрансгаз» переоснастить компресорну станцію «Кіровоградська» за 65 мільйонів

Філія «УМГ «Черкаситрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 30 березня за результатами тендерів уклала угоди про реконструкцію компресорної станції «Кіровоградська» газопроводу «Кременчук-Ананьїв-Богородчани» на суму 65,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель» – пишуть “Наші гроші”.

ТОВ «Системи Автоматизації Сервіс» («САС») за 48,74 млн грн. замінить системи автоматичного керування газоперекачувальними агрегатами ГТК-10-4 №3-4.

ТОВ «Будівельна компанія «Квірту» за 16,56 млн грн. капітально відремонтує системи підготовки циклового повітря газоперекачувальних агрегатів ГТК-10-4Б №1-4.

Конкурентом «САС» було ТОВ «Укргазтехкомплекс», а «БК «Квірту» змагалося з ТОВ «Турбоенергокомплект-Сервіс».

Нині власниками харківського «САС» є Леонід і Оксана Жуки. У 2011 році співзасновниками були Олександр Гузій, Володимир Мокрий та Євген Селіванов.

Із 2009 року фірма виграла тендерів на 170,86 млн грн., з яких 169,85 млн грн. – у системі «Укртрансгазу».

Засновником київської «БК «Квірту» є Наталія Пельц із Борислава Львівської обл.

Із 2013 року вона отримала держпідрядів на 40,50 млн грн. – лише у філій «Укртрансгазу».

Київський «Укргазтехкомплекс» належить Сергію Гіренку, Сергію Дєдкову, Дмитру Соловйову та В’ячеславу Попову. Гіренко також був серед засновників ТОВ «АСТ-Технології» та ТОВ «Укргазтех».

Власником «Турбоенергокомплект-сервісу» є Олег Проценко, а директором – Станіслав  Косміна. З 2010 року фірма виграла торгів на 63,87 млн грн. – усі в системі «Укртрансгазу».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар