Діти Кіровоградщини можуть написати або намалювати для конкурсу свої мрії про Україну (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині розпочався конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», присвячений 25-й річниці незалежності України. Ініціаторами та організаторами конкурсу є Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» та Національна бібліотека України для дітей (м. Київ).

Обласна бібліотека для дітей ім.Т.Г. Шевченка, за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації та бібліотек області проводить обласний тур конкурсу з 15 березня по 28 червня 2016 року.

У конкурсі беруть участь діти віком від 10-ти до 16-ти років. Конкурсанти готують роботу (прозовий твір, поетичний твір або малюнок), яка за змістом і жанром має відповідати темі авторського бачення майбутнього України.

Нагородження переможців Конкурсу дипломами та призами відбудеться напередодні Дня незалежності України у Національній бібліотеці України для дітей.

Детальніше з Положенням про конкурс можна ознайомитися на сайті Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар