Куди піти на вихідні у Кіровограді (9-10 квітня)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Відкриття сезону балансбордів, футбол та багато іншого – куди піти у Кіровограді 9-10 квітня.

Балансборди

Завтра, 9 квітня, у Кіровограді відкривається другий сезон балансбордів. Із 11.00 до 14.00 години у парку Пушкіна професійні тренери навчатимуть усіх бажаючих вправлятись із балансбордами.

Уперше Кіровоград познайомився із технікою балансборду минулоріч. Екстрім-клуб “EKVITAS” пропонує щосуботи безкоштовні тренування: кожен бажаючий під керівництвом професійного тренера може спробувати свої сили у такій незвичній розвазі. Навіть продовжити тренування абсолютно безкоштовно.

“Ця штука працює за трьома напрямками, – розповідає координатор  “EKVITAS” Вадим Хрипливий, – Це техніки за аналогією скейта, серфу та сноуборда”.

До речі, екстрім-клуб “EKVITAS” пропагує здоровий спосіб життя у різних напрямках: взимку це загартування у холодній воді, поїздки в гори; а влітку – слеклайн, балансборд тощо.

Деталі тут

“Зірка” – “Десна” (Чернігів)

9 квітня о 16:00 стадіон “Зірка” приймає чернігівську “Десну”.

football_banners_970x60px

Театр корифеїв

Театр Кропивницького запрошує 9 квітня на виставу «За двома зайцями».

Це комедія класика української драматургії Михайла Старицького не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Історія про веселого авантюриста Свирида Голохвостого насичена сучасною популярною музикою та акторськими трюками. У яскравій виставі відомого українського режисера, лауреата багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів, заслуженого діяча мистецтв України В’ячеслава Жили поряд з майстрами сцени бере участь майже вся творча молодь колективу театру.

Живий звук, стилізовані декорації, які створюють атмосферу київського Подолу, приємно здивують глядача. На вас чекає багато гумору, дотепів, жартів, адже багато фраз із п’єси стали народними. Початок вистави о 17.00

10 квітня відбудеться показ вистави «Русалонька». Початок об 11.00.

П’єса написана за мотивами легендарної казки Ганса Кристіана Андерсена «Русалонька». Трагічна історія юної Русалоньки, яка заради великого кохання до врятованого нею під час бурі Принца пожертвувала свій чарівний голос Морській Відьмі.

10 квітня відбудеться показ комедії «Сватання на Гончарівці». Початок вистави о 17.00.

Комедія «Сватання на Гончарівці» Г. Квітки-Основ’яненка, написана понад 170 років тому, живе і до цього часу не сходить зі сцени. Шедевр української драматургії, сюжет п’єси в усі часи мав і матиме успіх. Красуню Уляну віддають за багатого дурня Стецька, але її серце належить кріпаку Олексію.

Це чарівна, весела і неординарна, одна з найдосконаліших комедій української класики, що виявляється у глибокій народності, іскрометному гуморі (а гумору занадто не буває), яскравих колоритних персонажах, написаних «з натури», а тема палкого кохання і боротьби за власне щастя завжди буде актуальною. І нова вистава кропивничан тому підтвердження. Тож приходьте, смійтесь, переживайте, радійте разом із героями комедії «Сватання на Гончарівці».

Ляльковий театр

“Троє поросят і сірий Вовк”

У суботу, 9 квітня, Театр ляльок запрошує на повчальну казку про кумедних братів-поросят.

Добре живеться їм на лісовій галявинці. Яскраве літнє сонечко лагідно пригріває, і навіть сірий Вовк не займає, вичікуючи, доки малеча підросте. Та незабаром настають холоди, і найрозумніший з братів не отримавши підтримки, сам будує собі справжній цегляний будиночок.

Завдяки подальшим подіям, які розгортаються у виставі, глядачі розуміють цінність взаємодопомоги і відповідального ставлення до кожної справи.

Рекомендований вік для перегляду – з 4 років.
Мова виконання – українська

Початок вистави – 12.00

Лисичка-сестричка і Вовк-панібрат

У неділю, 10 квітня, у театрі ляльок вистава за мотивами української народної казки.

Дійство допомагає глядачам побачити і зрозуміти усю підступність, жадібність та хитрість рудої Лиски, яка, навіть, Вовчика–братика довела своїми порадами до великих неприємностей.

Тривалість – 40 хвилин. Рекомендований вік – з 4 років

Початок вистави о 12.00

Поширити:

Залишити коментар:

коментар