Знам’янчанину загрожує 10 років в’язниці

Працівники міліції затримали 25-річного жителя міста Знам’янки, який до смерті забив свого друга.

Про це Першій електронній повідомили в СГЗ УМСВ в області.

Чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер, не приходячи до тями. За такі дії підозрюваному загрожує до 10 років тюремного ув’язнення.
Події відбувалися увечері. Отримавши заробітну плату, після закінчення трудового дня, двоє жителів Знам’янки вирішили поспілкуватися за столом. 48-річний господар квартири запросив молодшого колегу до себе додому.
Через деякий час між чоловіками виник конфлікт, який закінчився сваркою та бійкою.

За словами 25-річного підозрюваного, його товариш, начебто, розповів йому про те, що колись давно у нього були романтичні стосунки з його родичкою…
Це на стільки розлютило захмелілого молодика, що він з усієї сили почав бити потерпілого. Від тяжких травм чоловік втратив свідомість і вже не приходив до тями.

Після цього зловмисник влаштував справжнє шоу для мешканців прилеглих будинків. Він забарикадував меблями вхід до квартири, що знаходилася на четвертому поверсі, а потім почав викидати з помешкання потерпілого особисті речі, меблі, побутову техніку і навіть газову колонку, яку зміг зірвати зі стіни…
Місцеві жителі викликали на місце пригоди працівників міліції, які «визволили» з квартири дебошира та доправили до Знам’янського міськвідділу міліції. Потерпілого у тяжкому стані передали лікарям.

Життя 48-річному чоловіку врятувати так і не вдалося. Численні тілесні ушкодження виявилися для нього смертельними.

За цим фактом порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Рудь. За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар