У Знам’янці видадуть книгу про ветеранів війни в Афганістані

Заходи до 25-ї річниці виведення радянських військ із республіки Афганістан обговорювалися сьогодні на засіданні організаційного комітету в Знам’янському міськвиконкомі.

Зокрема, як йдеться в повідомленні на сайті міськради, доручено управлінню соціального захисту населення вивчити умови проживання інвалідів війни, учасників бойових дій на території інших держав, членів сімей загиблих, уточнити кількість ветеранів війни, які потребують поліпшення житлових умов.

У місті відбудеться поминальна панахида, урочисте зібрання, мітинг-реквієм, покладання квітів біля меморіального комплексу “Пам’яті воїнів Афганістану”.

У закладах освіти будуть проведені тематичні уроки, лекції, виховні години, уроки пам’яті, зустрічі з воїнами-афганцями, урочисті лінійки пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

Зараз у архівному відділі проводяться записи свідчень, спогадів учасників бойових дій в Республіці Афганістан, інших локальних конфліктах. У поточному році планується випуск збірки про героїчне минуле ветеранів війни у Республіці Афганістан, інших локальних конфліктів «Дорогами афганської війни…»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар