Вихідні у Кіровограді: “Антитіла”, “Недаремно” та одеський потяг (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Концети та заходи для дітей – куди піти у Кіровограді 19-20 березня.

Маленьких кіровоградців запрошують на «Пригоди веселих пішоходів»

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати 19 і 20 березня 2016 року вистави Черкаського академічного театру ляльок Черкаської обласної ради «Пригоди веселих пішоходів» С. Хаустової (наука усім, хто не має власного авто і змушений пересуватися пішки).

Початок – о 12.00 годині

Після вистав для дітей відбудуться ігрові програми з врученням дарунків і солодощів.

Довідки за тел. 24-28-94, 24-37-76.  Сайт www.puppets.kr.ua.

e-mail: puppet-kr@i.ua

У Кіровоград приїде дніпропетровський гурт “Недаремно”

19 березня вперше у Кіровоград приїжджає гурт «Недаремно», який подорожує Україною з новою піано-акустичною програмою.

Колектив із Дніпропетровська дасть концерт в Тайм-клубі «Берлога» о 18:00.

З програмою туру на підтримку альбому «Система координат» гурт уже встиг об’їздити 11 міст України.

Деталі тут

Вечір, присвячений Всесвітньому дню поезії

19 березня о 10:00  у бібліотеці-філії № 6 (колишня бібліотека Гагаріна) у Кіровограді молодіжна ініціатива “Біла Україна” проводить поетичний вечір, присвячений Всесвітньому дню поезії. Захід почнеться о 14.00, розповідає Юрій Єфремов (контактна пошта – inspireforpotential@mail.ru).

Українська мова є одною з наймелодійніших індоарійських мов, тому наша поезія має займати почесне місце в європейській культурі. Тому, ми білі націоналісти, вирішили вшанувати цей день вечором поезії! Захід відбудеться 19 березня у бібліотеці-філії № 6. Початок – о 14:00. Для вас виступатимуть:
– Сергій Чернат
– Юлія Золотницька
– Ольга Степаненко
– Василь Возіян
– Світлана Ніколаєвська
– Євген Іванченко
– Юлія Беник
– Яна Лабунська
– Богдан Буц
– та інші митці поетичного слова))) Усім присутнім – чай та печиво, а також конкурси та призи!!! Приходьте, приводьте друзів та знайомих, долучайтесь до нашого перформансу)))

Концерт гурту “АнтитілА”

Антитіла везуть свою музику Україною. Масштабний тур на підтримку останнього четвертого альбому «Все красиво» стартує 13 лютого 2016р.

До нашого міста гурт завітає 19 березня. Зустрічайте о 19.00 в НК “Provocateur”

Весняний «фАРТ»

Запрошуємо творчих людей та тих, хто бажає навчитися прекрасному, на весняне засідання студії творчого настрою «фАРТ», яке відбудеться 20 березня з 12.00 до 15.00. Цього разу робитимемо ромашку та гібіскус з тканини. Для роботи знадобляться бажання, стрічка біла (1,5м шириною 0,5-1см) або червона (0,5м шириною 5см), стрічка жовта для ромашки (0,6м шириною 0,5см), ножиці, голка, нитки для шиття або клейовий пістолет, запальничка.

За деталями звертайтеся на сайт нашої бібліотеки www.lib.kr.ua, або дзвоніть за телефоном 22-66-01.

Проводить майстер-клас майстриня Олена Завірюха.

Наша адреса: вул. Декабристів 6/15.

Комедійна вистава «ОДЕСА-МАМА»

Одесса мама

Кінозал вихідного дня «МУЛЬТИ-ПУЛЬТИ»

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка запрошує у неділю, 20 березня о 13 годині у Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів.

Там на дітей чекає кінозал вихідного дня: «МУЛЬТИ-ПУЛЬТИ».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар