Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З 15 по 21 березня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи:

15.03 о 13.00 та 14.00 відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на пізнавально-розважальну програму «Масляна весну закликає». Протягом заходу учасники познайомляться зі слов’янськими традиціями святкування цього весняного свята, візьмуть участь у веселих конкурсах та розвагах.

З 15.03 у відділі мистецтв буде оформлена книжкова викладка «Творець архітектури: Яків Паученко» (до 150-річчя від д.н.).

15.03 о 15.00 відділ мистецтв запрошує на «12 правил ідеального селфі». Так, навіть у такої нехитрої справи як селфі є закони та правила, завдяки яким можна отримати чудові знімки, а інколи і… зберегти собі життя. Про те, що потрібно, а що не потрібно робити у гонитві за гарним фото, повідає наш захід.

15.03 о 13.00 відділ абонементу запрошує на літературно-музичну годину «Тарасова доля – то правда жива». Захід повідає учасникам про життя і творчість Шевченка не поета, а звичайної людини із переживаннями, стражданнями, коханням. Відвідувачі дізнаються про цікаві та маловідомі факти з життя митця, які також зможуть знайти у книжкових фондах бібліотеки.

17.03 о 14.00 відділ популяризації книги проводить тренінг «Мистецтво спілкування», покликаний за допомогою практичних вправ покращити комунікативні навички, допомогти знайти спільну мову з оточуючими, навчити мистецтву вирішення конфліктів тощо.

17.03 о 13.00 та 18.03 о 13.40 відділ мистецтв запрошує на вечір-вшанування «Творець архітекури Єлисаветграда: Яків Паученко». Пропонуємо познайомитись із митцем, який створив неповторний модерновий архітектурний ансамбль історичного центру Єлисаветграда. Саме його стараннями, а ще стараннями його колеги Олександра Лишневського, наше місто стали називати Маленьким Парижем.

17.03 о 16.00 розпочнеться засідання літературного клубу «Ліра» у відділі абонементу. Запрошуємо кіровоградців на «Сузір’я жіночої поезії» – вечір-дебют кіровоградської поетеси Олени Горобець. Жінка славна своєю активною громадянською позицією, що звісно ж не може не вплинути на творчу манеру, а також цікавим стилем прочитання власних віршів.

21.03 до Всесвітнього дня поезії відділ абонементу запрошує на книжкову виставку «Поет – володар слова».

21.03 у відділі популяризації книги буде оформлена книжкова виставка «Зупинимо туберкульоз разом» (до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом). Метою цього дня є привернення уваги населення до епідемії захворювання, інформування про його збудники та шляхи передачі, а також його профілактику та лікування.

У бібліотеці тривають курси комп’ютерної грамотності. Заняття проходять у    понеділок, середу та неділю з 10.00 до 12.00.

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

           тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

           тел. 0669 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           Адреса: вул. Декабристів 6\15.

Деталі тут

Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар