У Кіровограді триває конкурс на кращу соціальну ініціативу (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З метою поширювати позитивний досвід молодіжних громадських організацій та молодіжних ініціативних груп Кіровоградщини створено конкурс на кращу соціальну ініціативу від молоді під назвою «YOUTH TALKS». Конкурс відбувається в межах проекту «Open Space» за підтримки Британської ради в Україні в межах програми «Active citizens».

Пишуть у пабліку конкурсу в Фейсбуці.

За результатами Конкурсу будуть відібрані найкращі ініціативи для створення телевізійних історій успіху. Очікується, що досвід учасників Конкурсу буде корисним для реалізації нових проектів, а молода громада Кіровоградщини зможе використовувати описані практики як мотиваційні приклади для своєї діяльності та для навчання.

Всі аплікаційні заявки будуть оприлюднені у форматі лонгріду позавершенню Конкурсу. Також історії успішних ініціатив будуть публікуватися на сайті партнерського медіа.

Всі учасники Конкурсу будуть запрошені на квітневий форум «Kirovohrad Smart City Days», на якому відбудеться нагородження переможців.

Форум «Kirovohrad Smart City Days» є комунікаційним та освітнім майданчиком для обміну досвідом у сфері соціального підприємництва, громадянської освіти та урбаністики.
Його мета – активізація місцевих громад, насамперед молоді, а також знайомство з інструментами, які допомагають вирішувати місцеві проблеми, реалізовувати проекти та створювати успішні стартапи. На Форумі працюватимуть тематичні локації.

Прийом заявок триває до 18 березня

Аплікаціна форма тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар