Кінотеатр «Жовтень» ніяк не відродиться

Олександрійська міська рада прийняла рішення про припинення повноважень тимчасової контрольної комісії ради щодо відновлення в місті послуг кінотеатрів.

Як повідомляють «Олександрійські новини», комісію створили 24 грудня 2010 року, а у її складі було 7 депутатів від різних фракцій та груп.

Їй доручили вивчити питання відновлення в місті діяльності кінотеатрів та надання рекомендацій міській раді з цього питання.

Як зазначається у звіті комісії, у рамках роботи тимчасової комісії були проведені переговори з новим власником кінотеатру «Жовтень», під час яких він усно підтвердив свій намір відновити роботу кінотеатру.

У 2011 році вже новий власник кінотеатру, товариство з обмеженою відповідальністю «Олександрійський цукровий завод» також підтвердив наміри відкрити кінотеатр. Директор ТОВ «Олександрійський цукровий завод» Третяк повідомив, що в одному із залів буде відкрито сучасний кінотеатр. Найближчим часом планується проведення реконструкції фасаду та громадське обговорення проекту реконструкції будівлі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар