У Кіровоградській кав’ярні співатимуть пісні Володимира Івасюка (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вечір пам’яті Володимира Івасюка у кав’ярні Мокко 4 березня о 18:00.

“Це буде нове наближення до пісень, переосмислення і своєрідне музичне нагадування-підтвердження про довершеність і самодостатність музичного доробку Володимира Івасюка”, – пишуть організатори.

На сover-вечорі пісні Володимира Івасюка переспівуватимуть місцеві виконавці та гурти. Зокрема, Аліна Волошина, Альона Олійник, гурт “Приходьте завтра”.

Студентка вокального відділу Кіровоградського музучилища Аліна Волошина музикою займається з дитинства, пише вірші, ще в школі займалася танцями. Головна мета її виступу, як каже сама дівчина, – донести ті почуття, які є в пісні: “Хочу, що мурахи бігли по шкірі, адже це найголовніше для творчої людини. Долучилась, тому що дуже люблю українську музику, наша мова – це наймилозвучніша, яку я чула. За допомогою неї можна передати ті глибокі почуття, які хоче донести співак у пісні або поет у віршах… Так само і я хочу донести свою творчість слухачам. В піснях Івасюка відчувається відкритість та справжність почуттів цього композитора, його музика завжди мене надихала”. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар