Голів об’єднаних територіальних громад Кіровоградцини запрошують на навчання в «Академії лідерства» (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Мінрегіон України та Програма Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» оголошують конкурс на участь у програмі навчання «Академія лідерства» для голів об’єднаних територіальних громад.

Програма навчання «Академії лідерства» складається з понад 30 модулів, розроблених Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи з використанням новітнього інструментарію муніципального менеджменту та кращих практик країн – членів Ради Європи. Під час навчання слухачі отримають практичні знання стовно можливостей збільшення персональної ефективності та ефективності розвитку громад в умовах реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, матимуть спілкування з провідними національним і міжнародними фахівцями та експертами.

Передбачається проведення трьох триденних серій «Академії лідерства» уберезні, червні та вересні цього року. Між сесіями учасникам запропонують  застосувати набуті знання для вирішення актуальних проблем громади.

Планується набір учасників з усіх областей України.

Прийом заявок триває до 4 березня 2016 року.

Для участі у конкурсі необхідно направити (1) заповнену аплікаційну форму та (2) резюме на електронну адресу decentralisation.ad@coe.int із зазначенням у темі листа «Академія лідерства».

Плановані дати проведення першої сесії «Академії лідерства»:

  • 21-23 березня (заїзд 20 березня) – для 1-ї групи;
  • 24-26 березня (заїзд 23 березня) – для 2-ї групи.

За додатковою інформацію з питань конкурсу можна звертатись до менеджерів  Програми Ради Європи Андрія Гука (+38-050-358-99-75, Andriy.GUK@coe.int) та Ольги Шевчук (+067-391-05-19, Olga.SHEVCHUK@coe.int).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар