Кіровоградських студентів запрошують до конкурсу «OPEN MEDIA SPACE» (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У кіровограді, в рамках “Шкільної журналістики” запроваджено додатковий конкурс для активної учнівської та студентської молоді: конкурс лонгрідів для учнівської та студентської молоді «OPEN MEDIA SPACE».

Як повідомила Першій електронній координатор Ірина Ткаченко, додатковий конкурс проходить в межах “Шкільної жураналістики: “Ми вирішили додати ще щось інноваційне – чого не робили раніше”.

Факультет філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка запрошує учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської області та студентів навчальних закладів Кіровоградської області взяти участь у Конкурсі лонгрідів для учнівської та студентської молоді «OPEN MEDIA SPACE»

Мета конкурсу – створення можливостей для учнівської та студентської молоді випробувати свій журналістський хист у новому форматі, просування аналітичних і репортажних жанрів, мультимедійних та конвергентних форматів, сторітелінгу.

Для участі в Конкурсі необхідно до 10 квітня 2016 року надіслати заявку для участі, в якій ви вказуєте посилання та назву вашого лонгріду на електронну пошту konkurskdpu@gmail.com. У темі листа обов’язково вказати «Конкурс лонгрідів».

Роботи учасників будуть публікувати в офіційній групі Конкурсу http://vk.com/yourmediakonkurs

Опис і умови конкурсу
Автори вільні у виборі тем та інструментах створення лонгріда. Вітаються лонгріди, тематика яких матиме соціальну дії. До участі у Конкурсі приймаються командні проекти.
Вимоги до лонгрідів: самостійність виконання, авторські тексти, зображення та відео, автентичність контенту, культура оформлення, соціальна значущість, актуальність, новизна.
Конкурс передбачає дві вікові групи учасників: учні та студенти.

Номінації Конкурсу:
Сторітелінг
Історії успіху, які надихають
Краєзнавчі етюди
Журналістське розслідування
Туристична Кіровоградщина

Переможці та призери конкурсу отримають можливість взяти участь у масштабному заході «Media-fest» в кінці квітня та будуть нагородженні грамотами і подарунками.

Додаткову інформацію можна одержати в координатора Конкурсу:
Ткаченко Ірини Анатоліївни (доцент кафедри видавничої справи та редагування),
телефон 0976931163
iren.tkach2012@yandex.ua
https://vk.com/tkachenkoiren

http://siteopenmediaspace.strikingly.com/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар