Смертю Троцького зацікавилися мексиканські кінематографісти

У Мексиці кінодіячі збираються розпочати зйомки фільму про смерть Лева Троцького, який колись став одним із організаторів Жовтневої революції 1917 року.

Про це повідомляє gipoteza.net.

Як розповіла продюсер майбутньої картини Моніка Лосано, найбільш перспективним і цікавим у всьому цьому є те, що на сьогодні маємо вкрай мало достовірної інформації про причини і мотиви, які спонукали вбивцю Троцького радянського агента Рамона Меркадера.

Відомо, що наприкінці 1920-х років Троцький перебрався в Мексику. Але вже незабаром після еміграції він мав намір залишити Мексику й перебратися в США, однак, не зумів дістати візу. А вбивство Троцького сталося через 20 років у його мексиканській будинку.

За словами Лосано, постановками і зйомками картини займатимуться іспанські, німецькі, французькі і мексиканські кінематографісти. Новий фільм називатиметься “Обраний”.

Відзначається, що в даний момент творці картини підбирають акторів. Коли почнуться зйомки нової кінострічки поки що невідомо, але продюсер Моніка Лосано сподівається, що на екранах стрічка може бути представлена вже цього року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар