У світловодському пункті обігріву пригощають чаєм і салом. Ажіотажу немає (ФОТО)

Від 15 грудня у світловодському Парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка запрацював мобільний пункт обігріву – брезентовий намет із дерев’яною долівкою, обладнаний під прихисток від морозу та вітру для безхатченків.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, у наметі, завдяки старанням міської влади, завжди до послуг знедолених гарячий чай в одноразових стаканчиках, сало та хліб. А цілодобову варту у наметі несуть рятівники міськрайвідділу ДСНС.

А з цього року, повідомив кореспондентові Першої електронної начальник відділу Ярослав Любецький, до рятувальників саме не денне чергування долучилися ще й представники міського управління праці та соцзахисту населення.

Щодня, каже Любецький, до намету навідуються погрітися та попоїсти від трьох до десяти бездомних. І не лише бездомних – погрітися (а дров’яна пічка прогріває приміщення на 20 і більше градусів тепла) може зайти будь-хто з відчуттям перемерзання.

А от у Новорічну ніч рятівники гріли самі себе. Після 12-ї ночі до них забрело лиш двійко волоцюг – з’їли по шматку сала, запили чайком та й пішли собі далі. У перші ж дні нового року намет увійшов у звичний по відвідуванню режим роботи. Новорічні хмільні банкети закінчились і для безхатченків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар