Працює гаряча лінія Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Відкрито гарячу телефонну лінію Виноградова Володимира Володимировича  – в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.

 Консультації стосуються усіх питань щодо надання послуг, діяльності територіальних сервісних центрів МВС; щодо процесу реєстрації транспортних засобів, обміну та видачі посвідчень водія, ДОПНВ-свідоцтв, свідоцтв про підготовку уповноважених з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів, свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів; з питань обстеження закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів; щодо виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів на замовлення власників транспортних засобів; а також з інших питань, що належать до повноважень діяльності територіальних сервісних центрів МВС.

До уваги приймаються всі пропозиції, скарги та зауваження.

Номер телефону: +380 (0522) 35-75-67. Дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні, з мобільних – згідно з тарифами оператора.

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар