Саінсус і Волков вітають кіровоградців із Новим роком

Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус та секретар міської ради Ігор Волков вітають кіровоградців з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим.

«Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету прийміть щирі вітання з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим.
Проводжаючи рік минулий і підводячи певні підсумки зробленого у 2013 році, хочеться підкреслити, що всі здобутки столиці нашого степового краю, її славу і авторитет кіровоградці творять щоденною копіткою працею. Саме завдячуючи вашим натрудженим рукам, інтелекту і безмежній любові до рідного міста Кіровоград впевнено рухається вперед, до свого кращого майбутнього, набуваючи рис сучасного європейського міста.
Рік, що минає, виявився непростим і нелегким, він був сповнений випробувань та важливих рішень, але й щедрим на добрі справи та успіхи, багатим на пам`ятні події, як для нашого міста так і для держави.
А тому маємо докласти всіх зусиль у Новому 2014 році, щоб забезпечити послідовність курсу розвитку міста, як необхідну умову збереження позитивних здобутків та соціально – економічної стабільності. У цьому бажанні розраховуємо на мудрість і громадянську відповідальність кожного. Спільними зусиллями ми зробимо так, що добробут кіровоградців неодмінно зросте.
Нехай свято Нового року та Різдва Христового принесуть в кожну оселю радість та спокій, додадуть наснаги, стануть початком нових успіхів у кожній сім’ї в ім’я процвітання нашого рідного міста Кіровограда та нашої Батьківщини – України.
Міцного вам здоров`я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях», — йдеться у вітанні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар