Кіровоградців кличуть на службу за контрактом за новими умовами

Військовий комісар Кіровоградського обласного  військового комісаріату Ярослав Кучер запрошує кіровоградців на службу за контрактом.

Дорогі співвітчизники!

Майже другий рік Збройні Сили України разом з іншими силовими структурами нашої держави дають гідну відсіч підступному ворогові на Сході України.

Кіровоградці стоять на передових позиціях наших військ. Славетний 3 полк спеціального призначення та 57 мотопіхотна  бригада,  в  найгарячіших місцях наші воїни захищають рідну землю та стоять з гаслом: «Я ніколи і нікому не віддам рідного дому!» Вони – незламні! Вони – мужні! Вони – сильні духом і вірою!

У такий складний для нашої країни час я щиро сподіваюсь на свідомість громадян, виконати свій обов’язок не лише перед державою, але й перед своїми дітьми та батьками.

Враховуючи досвід проведення попередніх черг часткової мобілізації та ефективність застосування військових частин, укомплектованих військовослужбовцями призваними під час мобілізації, керівництвом держави визначено пріоритетним напрямком в 2016 році комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу за контрактом. З цією метою здійснено ряд позитивних зрушень щодо підняття престижу військової служби. Підвищення грошового забезпечення військовослужбовців є яскравим та переконливим свідченням тому. З 1 січня грошове забезпечення військовослужбовців становить від 7 000 гривень.

Сьогодні проводиться відбір та призов чоловіків та жінок віком від 18 років на військову службу за контрактом у Збройні Сили України.

Наша мета збудувати по-справжньому демократичну, незалежну європейську, а найголовніше мирну країну для щасливого життя наших дітей. А для цього ми маємо перемогти! Виконай свій громадянський та конституційний обов’язок! Разом ми захистимо майбутнє.

Слава Україні!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар