Через загибель працівника СТОВ «Степ-Агро» залишилося без дозволу на ряд робіт

Держгірпромнагляд анулював дозвіл для “Степ-Агро” на проведення робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.


Відповідний наказ з’явився на сайті Держгірпромнагляду.

Таке рішення відомства пов’язане з трагічним випадком на підприємстві, який стався місяць тому. Наприкінці листопада на виробництві загинув слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування СТОВ «Степ-Агро» у Новоукраїнці.

Згідно висновку спеціальної комісії по розслідуванню нещасного випадку, однією з причин настання нещасного випадку є порушення вимог безпеки під час зберігання зерна в зерновому складі, в наслідок чого обвалилась стіна складу.

Провівши перевірку, Держпромгірнаглад наказав анулювати дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки від 24.05.2010 р. № 110.13.35- 01.11.0, виданий територіальним управлінням Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Кіровоградській області СТОВ «Степ-Агро» м. Новоукураїнка Кіровоградської обл., – йдеться у наказі про анулювання дозволу № 2430д від 26 грудня 2013 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар