Зустріч ветеранів спорту і війни (ФОТО)

Новорічна зустріч ветеранів спорту та війни відбулася у приміщенні кіровоградської школи № 13 сьогодні, 28 грудня.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, під час святкування ветерани вітали одне одного з наступаючим 2014-м роком, згадували минулі часи, спортивні успіхи та досягнення.

Ветеранський захід відвідали представники фізкультурно-спортивних товариств, голови облспортуправління та Відділення Національного олімпійського комітету України в області Сергій Колодяжний і Володимир Ковальов, які подякували спортивним ветеранам за колишні перемоги, привітали з новорічними святами і нагородили дипломами та відзнаками. Вітав ветеранів з наступаючим 2014-м і колектив 13-ї школи, чиї вихованці приготували для гостей невеличкий концерт.

Почесний голова кіровоградської ветеранської організації спорту і війни, учасник бойових дій ВВв Володимир Жученко охарактеризував сьогоднішній захід та привітав усіх з наступаючими новорічними святами так:

«Сьогодні ми святкуємо. Потрібно регулярно зустрічатися, спілкуватись, морально підтримувати одне одного, адже зараз найважливішим для нас є просте спілкування, людське розуміння та підтримка. Від імені учасників бойових дій я вітаю ветеранів спорту і війни, усіх людей, які знайшли час і відвідали наше свято. Бажаю усім олімпійського здоров’я, спортивної бадьорості, молодіжного запалу, щастя, весняного настрою та здійснення усіх ваших бажань».

[nggallery id=91]
Поширити:

Залишити коментар:

коментар