У Кіровограді виступить лідер ФІОЛЕТу (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

28 лютого Сергій Мартинюк, він же Колос, лідер та вокаліст ФІОЛЕТу, виступить у Кіровограді в рамках свого всеукраїнського туру, у якому вперше під клавіші Петра Свіста виконуватимуться як цілком нові пісні крайнього періоду творчості, так і кращі речі написані з часу появи проекту в 2012-му році.


Де: Тайм клуб “Берлога” (вул. Велика Перспективна, 62)
Коли: 28 лютого о 19:00
Вхід: попередній продаж – 60 грн, в день концерту – 80 грн.
Квитки можна придбати в Тайм клубі “Берлога” (вул. Велика Перспективна, 62) або онлайн

Довідка:
(099) 210-64-98

«Формат акустична гітара/голос, мінімалістичний формою та засобами підвів мене до ще більш технічно стриманішого підходу у виконанні акустичної музики. Клавіші/голос – це максимально відвертий для мене рівень інтимної подачі музики. В турі зазвучать як цілком нові пісні крайнього періоду творчості, так і кращі речі, написані з часу появи проекту в 2012-му році. Це буде наразі найтриваліший тур в моєму досвіді. Їдемо не тільки грати музику, але і спілкуватися тісніше з людьми, що не завжди вдається під час концертів ФІОЛЕТу», – розповів Колос.

Сольний проект Колоса розпочав свою історію в грудні 2012-го появою дебютного альбому. За цей час світ побачило ще декілька повноцінних студійних робіт, синглів та кліпів. В березні 2015-го року Колос «відкатав» перший в історії проекту тур на підтримку альбому «Як я живу», який за версією деяких українських видань потрапив до списку кращих платівок минулого року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар