У спортклубі «Зірочка» скоро завершиться ремонт

Голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко побував у кіровоградському дитячому спортклубі «Зірочка», де оглянув вже відремонтовані, готові до експлуатації приміщення, а також ознайомився із ходом ремонтних робіт у спорт школі.

Очільник області подякував Президентові обласної федерації баскетболу Сергію Сухому за ремонт у спортивній залі, яку федерація орендує у «Червоної Зірки». Тут крок за кроком було модернізовано систему опалення, старе покриття замінено на сучасний паркет, утеплено стіни та стелю.

«Я хочу підкреслити важливу роль міцної матеріально-технічної бази – зручних залів, теплих приміщень для ігор і тренувань – у досягненні спортсменами області високих результатів. Головна винагорода за виконану роботу, це бачити радісний вогник в очах дітей, котрі прагнуть займатися спортом та самовдосконалюватися», – наголосив Андрій Ніколаєнко.

Голова облдержадміністрації поспілкувався з маленькими спортсменами, які залюбки тренуються у комфортних умовах, та висловив надію, що вони здобудуть немало перемог Кіровоградщини.

«Крок за кроком, за участі соціально відповідального бізнесу, ми відновлюємо занедбану і створюємо сучасну спортивну інфраструктуру не лише в Кіровограді, а й в інших містах і райцентрах області», – пообіцяв Андрій Ніколаєнко.

За матеріалами прес-служби ОДА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар