Куди піти на вихідні у Кіровограді (6-7 лютого)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні у Кіровограді 6-7 лютого.

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави та розважальні заходи:

6 лютого о 12.00 – «Айболить і Бармалей» за К.Чуковським (6+)  

Казка про вірних друзів, які разом з лікарем відправилися у небезпечну подорож до Африки, щоб порятувати хворих мавпенят

7 лютого о 12.00 – «Таємниця рудого Жевжика» В.Нестайко (5+)

Фантастична казка про людську любов і доброту, які перетворили маленьке бісеня на справжнього хлопчика

Кіровоградських велосипедистів запрошують на велогонку

велоклуб там де ми7 лютого у місті Кіровоград біля провулку Лісового (Лісопаркова) стартує аматорська велогонка «Зимова миля».

Як повідомили Першій електронній у велоклубі «Там, де ми» (організатор перегонів), учасниками змагань можуть бути особи, які досягли 16 років.

Категорії учасників:

леді – жінки та дівчата;

козаки – чоловіки віком від 16 до 40 років;

ветерани -учасники старше 40 років.

Довжина одного кола залікової траси для становить: для чоловіків -2 милі, для жінок – 1 миля.

Попередня реєстрація учасників проводиться з 26 січня по 6 лютого 2016 року, на сайті велоклубу «Там-Де-Ми».

Підтвердження офіційної реєстрації участі в перегонах відбудеться безпосередньо на місці старту через організаторів, шляхом надання відповідної заяви та реєстраційного внеску у сумі 40 грн.

Квілтер Ірина Кудревич учитиме кіровоградців робити неофутляр

6 лютого об 11.00 у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудеться майстер-клас з печворку «Конвертик – футляр» від Ірини Кудревич.  Відомий кіровоградський квілтер, пані Ірина допоможе кожному опанувати нові текстильні практики.

Потрібні матеріали: клаптики тканини, різні: основа – віскозна серветка Фрекен Бок, тканина для вивороту 20 х 20, тканина для косої бейки 50 см, нитки швейні, застібка по бажанню – кнопка, гудзик, липучка-велкро, магнітна кнопка. Як варіант можна пошити «кицю-ключницю». Матеріали такі самі, плюс шнур 20 см, кільце для ключів, фіксатор для шнура або бусина з великими отвором.

На майстер клас запрошені діти та дорослі дитячо-юнацького товариства «Січ» та усі бажаючі.

Вхід – вільний.

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Довідка:

Квілтінг (англ. — Виготовлення стьобаних виробів, підбиття) — популярне ремесло і мистецтво з багатою історією в різних частинах світу.

Лицьова сторона полотна зазвичай виконується в техніці клаптикового шиття, інакше, в стилі патчворк, печворк, зворотна сторона може залишатися одноколірної або також бути набраної з клаптів різного кольору.

При цьому стібки, що з’єднують обидві сторони полотна, створюють химерний опуклий малюнок.

Активних студентів Кіровоградщини та Черкащини запрошують на тренінг

6-7 лютого 2016 року у приміщенні Кіровоградського національного технічного університету відбудеться тренінг для представників органів студентського самоврядування та активних студентів Кіровоградської та Черкаської областей.

Повідомляє ФРІ у Кіровограді

Запрошуються активні студенти та представники студентського самоврядування вищих навчальних закладів Кіровоградської та Черкаської областей.

Метою тренінгів є створення у вищих навчальних закладах України самодостатнього та дієвого студентського самоврядування, надання практичних навичок щодо участі студентів у вдосконалені організації навчального процесу, реалізації студентських проектів, створення студентських медіа, а також участі студентів у забезпеченні прозорості діяльності вищих навчальних закладів та боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки України спільно з провідними молодіжними студентськими організаціями проводить серію тренінгів для представників органів студентського самоврядування та активних студентів.

Анкету для участі можна заповнити тут

“Байгород” запрошує кіровоградців на свій перший ювілей

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок і Клуб авторської пісні та поезії “Байгород” запрошують на концерт “Перший ювілей” що відбудеться 6 лютого о 16:00 у приміщенні театру ляльок (Площа Богдана Хмельницького)

 “Байгороду” виповнився 1рік!

У концерті, присвяченому цій події беруть участь: Віктор Холявко, Андрій Шульга, Володимир Молчанов, Антоніна Корінь, Олександр Антоненко, Наталія Шмітке, Вадим Трусихін, Земфіра Штирєва та дитячий ансамбль “Флоренс” керівник В. Кончаков.

Також свою програму представляє гість “Байгорода” із м. Запоріжжя, дипломант і лауреат багатьох фестивалів авторської пісні, переможець інтернет– конкурсу Грушинського фестивалю, автор і виконавець Олег Швидкий.

Вартість квитка 30 грн.

Телефони для довідок 099 963 86 81, 0522 24 28 94

Поширити:

Залишити коментар:

коментар