Квілтер Ірина Кудревич учитиме кіровоградців робити неофутляр (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

6 лютого об 11.00 у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудеться майстер-клас з печворку «Конвертик – футляр» від Ірини Кудревич.  Відомий кіровоградський квілтер, пані Ірина допоможе кожному опанувати нові текстильні практики.

Потрібні матеріали: клаптики тканини, різні: основа – віскозна серветка Фрекен Бок, тканина для вивороту 20 х 20, тканина для косої бейки 50 см, нитки швейні, застібка по бажанню – кнопка, гудзик, липучка-велкро, магнітна кнопка. Як варіант можна пошити «кицю-ключницю». Матеріали такі самі, плюс шнур 20 см, кільце для ключів, фіксатор для шнура або бусина з великими отвором.

На майстер клас запрошені діти та дорослі дитячо-юнацького товариства «Січ» та усі бажаючі.

Вхід – вільний.

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Довідка:

Квілтінг (англ. — Виготовлення стьобаних виробів, підбиття) — популярне ремесло і мистецтво з багатою історією в різних частинах світу.

Лицьова сторона полотна зазвичай виконується в техніці клаптикового шиття, інакше, в стилі патчворк, печворк, зворотна сторона може залишатися одноколірної або також бути набраної з клаптів різного кольору.

При цьому стібки, що з’єднують обидві сторони полотна, створюють химерний опуклий малюнок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар