Рекламу в Олександрії контролюватимуть приватники з Кременчука

Кременчуцьке приватне підприємство «Агроімпульс», основним видом діяльності якого є надання послуг з ремонту побутової звуковідтворювальної техніки, стане монополістом із розміщення оголошень та реклами на стінах житлових будинків Олександрії.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет, посилаючись на заяву підприємства, повідомляють «Олександрійські новини».

Конкурсу на розміщення цієї реклами не проводили, тому міська влада надала перевагу чомусь тільки одній фірмі, яка до того ж отримала монопольне право.

Рішенням виконкому, комунальне підприємство «Житлогосп» фактично зобов’язали укласти договір з ПП «Агроімпульс» на облаштування дошок оголошень на стінах будинків. КП «Житлогосп» є єдиним підприємством, яке обслуговує житловий фонд міста, тому всі будинки крім тих, де є об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, тепер зможуть розмістити оголошення і рекламу тільки ті, хто домовився з приватниками-монополістами.

Як зазначено було на виконкомі, тепер приватна фірма очистить будинки від «несанкціонованої» реклами, натомість на цих дошках оголошень тепер буде розміщено безкоштовно інформацію комунального господарства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар