У Кіровограді створюватимуть комп’ютерні ігри за 48 годин (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кожен рік наприкінці січня десятки тисяч ентузіастів у всьому світі збираются на 48 годин та створюють тисячі ігор. У 2016 році до них можуть приєднатися і усі бажаючі з України. Адже до нас приходить всесвітньо відомий Global Game Jam!

Всі, хто хоче випробувати себе у розробці у екстремальних умовах, збираються 29 січня у Кіровоградській льотній академії. До вечора 31 січня необхідно буде створити гру, яка віповідатиме оголошеній на початку темі. При цьому учасники можуть працювати як самостійно, так і об’єднуватись у команди.

Основною метою заходу є стимулювання розвитку IT-спільноти, налагодження взаємозв’язків та активізація творчості. До того ж часто проект, зроблений у рамках Global Game Jam, команда надалі розвиває до повноцінного програмного продукту.

Ви з нами? Щоб зареєструватися, заповніть форму та приєднайтеся до місця проведення на офіційному сайті.

Організатором проведення Global Game Jam в Україні є IT-Альянс 4.0, об’єднання навчальних закладів та підприємств для консолідації інтелектуального потенціалу регіону у контексті четвертої промислової революції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар