Активних студентів Кіровоградщини та Черкащини запрошують на тренінг (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

6-7 лютого 2016 року у приміщенні Кіровоградського національного технічного університету відбудеться тренінг для представників органів студентського самоврядування та активних студентів Кіровоградської та Черкаської областей.


Повідомляє ФРІ у Кіровограді

Запрошуються активні студенти та представники студентського самоврядування вищих навчальних закладів Кіровоградської та Черкаської областей.

Метою тренінгів є створення у вищих навчальних закладах України самодостатнього та дієвого студентського самоврядування, надання практичних навичок щодо участі студентів у вдосконалені організації навчального процесу, реалізації студентських проектів, створення студентських медіа, а також участі студентів у забезпеченні прозорості діяльності вищих навчальних закладів та боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки України спільно з провідними молодіжними студентськими організаціями проводить серію тренінгів для представників органів студентського самоврядування та активних студентів.

Анкету для участі можна заповнити тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар