Кіровоградські бейсболісти стали рекордсменами

У 2013 -му році кіровоградські бейсболісти ще раз підтвердили , що є головною спортивною гордістю області, адже більше кількості перемог на змаганнях самого різного рівня не здобув ніхто інший із спортсменів Кіровоградщини, пише «SportРепортер».

А тому своє свято, яке відбулося 25 грудня в КНТУ, всі представники обласної федерації бейсболу та софтболу по праву заслужили.

Причому, подяки за успішно проведений сезон перший віце-президент федерації бейсболу та софтболу України, голова обласного відділення НОК України Володимир Ковальов разом з керівниками спортивних шкіл та обласної організації ФСТ « Колос», де розвиваються ці види, вручили абсолютно всім спортсменам. Не забули і тих людей , які роблять все від них залежне, щоб успіхи кіровоградських бейсболістів і софтболістів були можливими

«…відзначимо, що в 2013 -му році кіровоградські софтболістки фінішували на 3- й і 5 -й позиціях в чемпіонаті України, а бейсболісти виграли: чемпіонат України в дивізіоні «А» вищої ліги, чемпіонат України в дивізіоні «Б» вищої ліги, чемпіонати країни серед кадетських, юнацьких збірних команд, кваліфікаційний турнір «Європейського Кубка», турнір плей-офф «Європейського Кубка» та міжнародний турнір «Кубок Колодицького». Крім цього, наші бейсболісти успішно виступали на чемпіонатах Європи серед кадетів, юніорів та національних збірних», — пише видання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар