У Кіровограді виступить «Один в каное» (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Взимку цього року стартував всеукраїнський тур гурту Один в каное, присвячений виходу першого студійного альбому. Серед 22-ох міст туру є і Кіровоград. У нашому місті музиканти відіграють концерт 4 лютого, о 18:00 в тайм клубі «Берлога» (вулиця Велика Перспективна, 62).

Квитки: 100 грн. передпродаж, та 120 гривень в день концерту на вході.

Кількість місць обмежена.

На концерті буде можливість придбати диски, футболки з логотипом гурту, отримати автограф.

Інформація про гурт: Гурт «Один в каное» утворився у 2010 році у Львові. Кількість учасників неодноразово змінювалась, в результаті чого від початкового складу залишилося двоє: Іра Швайдак (вокалістка) та Устим Похмурський (гітарист). Згодом до них приєдналася перкусіоністка Олена Давиденко. Так сформувався сучасний вигляд колективу «Один в каное». З того часу гурт побував з сольними концертами у більшості великих міст України, взяв участь у багатьох українських та закордонних фестивалях.

Зараз у творчому доробку гурту близько трьох десятків пісень. Музиканти випустили свій дебютний альбом як результат п’ятирічних пошуків вічних сенсів, гаслом яких досі залишаються більше, ніж слова: «Сила в простоті».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар