Як у Кіровограді відзначатимуть День Соборності (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

22 січня Україна відзначатиме 97 річницю Акту злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки – День Соборності.

У надзвичайно складних умовах геополітичного перерозподілу світу, у січні 1919 року, після століть розділення і перебування у складі різних імперій, збулася одвічна мрія українського народу про власну державу.

За ініціативи обласної державної адміністрації 22 січня в обласному центрі на площі біля пам’ятника Володимиру Винниченку (вул. Шевченка, 1) відбудеться урочистий мітинг та покладання квітів. Початок о 10.00 годині.

День Соборності має нагадати нам, що лише в єдності дій та соборності душ ми зможемо досягти величної мети – побудувати економічно й духовно багату, вільну й демократичну Україну.

До участі в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності запрошуємо представників громадськості, політичних партій, профспілок і трудових колективів.

22 січня кіровоградці приєднаються до “Ланцюга Єднання”

22 січня, об 11.30 активісти ВГО “Сокіл” та “Студентська Свобода”, спільно з осередками ВО “Свобода” проведуть акцію “Ланцюг Єднання”. Про це повідомляється на офіційній сторінці у соцмережах ВО “Свобода”.

Під час заходу активісти-організатори збиратимуть допомогу для зведеної штурмової роти “Карпатська Січ”, яка нині захищає цілісність України поблизу Донецька.

Створення живих ланцюгів єднання відбудеться синхронно опівдні по всій країні. Збір кіровоградців – об 11:30 біля спортшколи на Набережній.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном: (097) 459-43-68.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар