У Кіровограді говоритимуть про досягнення та перспективи відкритої медицини (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Запрошуємо вас на круглий стіл «Кіровоград – відкрита медицина: досягнення та перспективи», який відбудеться 26 січня 2016 року об 11:00 у lounge-café «PRAGA» (вул. В. Чорновола, 31).

Організатор заходу – КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Запрошені: посадові особи, депутати, медики, журналісти.

У рамках реалізації даного проекту працівники КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» отримали відчутні результати, які буде презентовано громадськості.

Під час заходу буде розглянуто наступні теми:

  1. Впровадження візуалізації Кіровоградського обласного бюджету у галузі медицини;
  2. Налагодження механізму участі громадськості у вирішенні питань у медичній сфері Кіровоградщини;
  3. Впровадження та фінансування нових всесвітньо визнаних заходів профілактики ВІЛ/СНІДу.

Довідково: Проект «Кіровоград – відкрита медицина» реалізується Кіровоградським обласним відділенням Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за підтримки програмної ініціативи «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження». Проект реалізується  у нашому регіоні протягом вересня 2015 року – липня 2016 року з перспективою подальшої реалізації надбаних за цей час напрацювань.

Основною метою проекту є створення постійно діючого механізму громадської участі в процесі формування місцевої політики у сфері охорони здоров’я на обласному рівні та забезпечення раціонального використання місцевих коштів, направлених на протидію соціально небезпечним захворюванням.

Контактна особа: аналітик проекту Аліна Логінова ( 095 139 57 89).

Прес-служба Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської Благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар