Куди піти на вихідні у Кіровограді (23-24 січня)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні у Кіровограді (23-24 січня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва

Цього року світ святкує 260-ліття Іога́нна Хризосто́ма Во́льфганга Амадéя Мо́царта – одного з найгеніальніших світових композиторів та віртуозів-музикантів. Як свідчили його сучасники, Моцарт мав феноменальний музичний слух, пам’ять та здібність до імпровізації. На відміну від своїх колег, митець не лише працював в усіх музичних формах, а й був у всіх них надзвичайно успішним. Більшість із його творів визнані шедеврами симфонічної, концертної, камерної, оперної та хорової музики. Разом із Гайдном і Бетховеном належить до найбільш видатних представників Віденської класичної школи. Його біографія, а особливо обставини ранньої смерті стали предметом чималих спекуляцій і суперечок, а також лягли в основу художніх домислів і міфів.

До цієї події з 23 січня у відділі мистецтв працюватиме книжкова виставка. На ній будуть представлені численні дослідження особистості Моцарта, а також художні твори, в основу яких покладені біографічні факти музичного генія.

24 січня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ», на якому любителі жити творчо навчаться робити капронову ляльку. Для роботи будуть потрібні синтепон, колготки беж, клаптики тканин, нитки та клаптики декоративних тканин(мереживо, стрічки, фатін тощо).

Більш детальний перелік необхідного для роботи та деталі можна дізнатися за телефоном 22-66-01.

Кіровоградський обласний художній музей

23 січня 2016 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас з паперопластики. Проводить: Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Тайм-клуб “Берлога”

23 січня в тайм клубі “Берлога” в 13:00 презентація музичного народного рейтингу “ДоРеМіФа”
ДоРеМіФа – це проект розрахований на людей з відкритою до музичної творчості душею, аудиторію без вікових і яких-небудь інших обмежень.

Від Вас потрібно тільки надіслати нам відео-запис вашої пісні.

Деталі на сайті

Інформація за телефоном: 099 688 27 листопада

Поширити:

Залишити коментар:

коментар