Завтра пообіцяли повністю відкрити рух на дорозі Кіровоград-Миколаїв

Рух автомобільною дорогою Н-14 Кіровоград-Миколаїв буде відновлено в повному обсязі до ранку п’ятниці, 22 січня. Про це заявив начальник Управління експлуатаційного утримання і безпеки руху Укравтодору Олег Федоренко – повідомляє “НВ“.

“Нині найскладніша ситуація у Миколаївській області на трасі Кіровоград-Миколаїв. За рішенням оперативного штабу Миколаївської облдержадміністрації, завтра там буде працювати потужна військова техніка. Не пізніше ніж на ранок п’ятниці автомобільна дорога Кіровоград-Миколаїв буде повністю проїздна”, – повідомив начальник Управління експлуатаційного утримання і безпеки руху Укравтодору Олег Федоренко.

Крім того, він повідомив, що станом на 15:00 20 січня було відкрито рух для легкових автомобілів на трасах М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ та Р-06 Ульянівка-Миколаїв.

В Укравтодорі зазначили, що на автомобільних дорогах працює 1650 одиниць спецтехніки і більше 2750 дорожників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні станом на 9:00 20 січня заборонено або обмежено проїзд автотранспорту по 14 дорогах в Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар