Кіровоградській школі подарували легкоатлетичний інвентар

Федерація легкої атлетики Кіровоградської області передала школярам НВО «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я» набір дитячого спортивного інвентарю для занять із легкої атлетики сьогодні, 25 грудня.

Про це Першій електронній повідомили в федерації.

Акція відбулася на виконання Меморандуму, укладеного між Кіровоградською облдержадміністрацією і Федерацією легкої атлетики України про розвиток фізичної культури і спорту.

Відтепер школи Ленінського і Кіровського районів міста (на початку грудня такий інвентар отримав Кіровоградський колегіум №11) можуть в рівних правах користуватися даним спортивним оснащенням. Тим більше, що спортивний інвентар, який дозволяє тренуватися та змагатися дітям від 6 до 11 років, можна використовувати для проведення змагань на будь-яких площинах – на галявинах, асфальті та ґрунті.

Вручивши дітям яскравий і зручний інвентар, президент ФЛАКО Геннадій Заболотний висловив переконання, що оснащення шкіл міста таким інвентарем стане потужним поштовхом розвитку та популяризації легкої атлетики на Кіровоградщині, допоможе залученню в спорт більшої кількості школярів, що, в свою чергу, сприятиме не тільки фізичному розвитку, а й зміцненню здоров’я, вихованню міцності духу і сили характеру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар