Кіровоград замело: снігопад знову перемагає комунальників

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Не всі маршрутні таксі Кіровограда виїхали на свої маршрути сьогодні, 18 січня. Деякі автомобілі залишилися в гаражах автотранспортних підприємств чи на приватних парковках через несприятливі погодні умови. Тролейбуси ж курсують своїми маршрутами з запізненням у 15-20 хв.

Про це Першій електронній розповіли водії громадського транспорту міста Кіровограда.

 Снігопад, який розпочався вчора, 17 січня, пообіді, тривав усю ніч і не припиняється досі. Бригади комунальних підприємств не встигають розчищати транспорті магістралі, а за тротуари і пішохідні ділянки прибудинкових територій взагалі не брались. Хоча вчора  під час вечірнього засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при заступнику міського голови директор КП “Кіровоград – Універсал 2005” Віктор Панішк запевняв, що підприєжмство готове до розчистки транспортних магістралей Кіровограда.

Робота мала розпочатися вчора орієнтовно о 22.00. На вулицях обласного центру одночасно мало виїхати 15 одиниць снігоочисної техніки. Віктор Панішко повідомив, що палива і посипного матеріалу забезпечено у достатній кількості. Та, як показав ранок, для забезпечення ефективного і безпечного руху транспорту цього виявилося замало.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар