“Банда Дизель” розважатиме кіровоградців у оновленому складі (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Дизель-Шоу – сімейний гумористичний розважальний проект, який знімається на замовлення телеканалу ICTV. У Кіровограді “Банда Дизель” дасть концерт 10 лютого.

Шоу складається з мініатюр, номерів, музичних інтермедій і інтерактивів з глядачами, написаних великою групою талановитих авторів.

“Банда Дизель” розширила свій акторський склад, запросивши друзів – у минулому кращих гравців КВН, а нині учасників найбільш популярних комедійних телепроектів, кіноакторів і телеведучих.
Ці прізвища знають усі, хто любить і цінує гумор: Єгор Крутоголов, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Євген Сморигін, Олег Іваниця, Віталій Гончаров, а також наші прими – Яна Глущенко Вікторія Булітко і Марина Поплавська. У всіх відмінне почуття гумору і бажання розсмішити глядача. Але кожен прийшов повинен бути готовий до того, що його не тільки розсмішать, але й можуть весело розіграти.

Це телевізійний проект, а значить, ви зможете побачити себе на каналі ICTV – і друзям показати. Це актуальний гумор, а значить, ви зможете посміятися на всьому, що відбувається навколо.

Вартість квитків становить 100-500 грн.
Довідки за телефонами: 095-445-86-14. 097-859-37-39. (0522) 27-47-35

Придбати можна в касах або тут

Координатор концерту в Кіровограді – Роман Войц

Пабліки у соцмережах: Вконтакті та Фейсбуці

дизель

Поширити:

Залишити коментар:

коментар