Житель Кіровоградщини отримає 6 років за крадіжку?

Чоловіка, який пограбував односельчанку, працівники поліції викрили і у скоєнні крадіжки. За вчиненні кримінальні правопорушення зловмиснику загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Про це Першій електронній газеті повідомляють в прес-служби  Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області.

До Знам’янського відділу поліції звернулася 49-річна мешканка одного з сіл та розповіла, що до будинку вночі вдерся односельчанин і відкрито заволодів її речами.

«Правоохоронці з’ясували, що 28-річний неодноразово судимий місцевий житель забрав із домоволодіння своєї знайомої журнали, в яких знаходилися грошові кошти. Втім по дорозі додому зловмисник загубив готівку через власну необережність. Також поліцейські встановили причетність чоловіка до крадіжки зварювального апарату з гаражного приміщення іншого односельчанина. У даний час викрадене майно вилучено за попереднім місцем проживання зловмисника та в подальшому буде повернуто законному власнику під розписку», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), та ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка), триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар