Заступниця Цапюка попрацювала на ринку

Перший заступник міського голови Людмила Давиденко доповіла членам виконавчого комітету, що впродовж двох днів працювала на Центральному ринку, ознайомлювалась із ходом впорядкування, спілкувалась із підприємцями та з’ясовувала, як адміністрацією виконується доручення міського голови стосовно зустрічі з кожним невдоволеним підприємцем і надання можливості торгуючим обирати робочі місця.

Людмила Давиденко прокоментувала ситуацію на Олександрійському центральному ринку, повідомляє «Алнет».

За словами посадовця, напередодні заступник голови Спілки підприємців Олександрії Сергій Гриценко надав їй список із 20 осіб, незадоволених реорганізацією торгових місць. Але з цього переліку до Людмили Давиденко безпосередньо звернулися лише шестеро підприємців, які після розмови з нею та керівником КП „ОЦР”, отримали торгові місця там, де вони хотіли. Решта врегулювали спірні питання раніше. Про діалог із підприємцями та його результати перший заступник міського голови пообіцяла доповісти особисто голові ОДА.

Як відомо, до голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка під час його недавнього робочого візиту до Олександрії звернулася група підприємців, передала пакет документів і висловила невдоволення з приводу впорядкування торгових місць на КП „ОЦР”. Голова КОДА пообіцяв розібратися в ситуації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар