“Snow Wave” шукає волонтерів у Кіровограді (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Ви за активний відпочинок на свіжому повітрі? Ви любите зиму, багато снігу та гру в сніжки? Тоді саме для вас найнеочікуваніший екстремальний проект цієї зими “Snow Wave” від кіровоградського екстрим-клубу «EKVITAS». Орієнтовно проект буде реалізовано в січні, як випаде багато снігу, у м. Кіровоград в парку ім. Пушкіна. Конкретна дата буде повідомлена заздалегідь.

– Ми хочемо створити активне середовище для популяризації активного способу життя серед молоді Кіровограда, просувати екстирим-культуру взимку, – розповідає керівник проекту “Snow Wave” Вадим Хрипливий. – Оскільки проект організовують ентузіасти, нам потрібні волонтери, які б допомогли з його реалізацією. Проект немає жодної прив’язки до жодного політика.

На вас очікують незабутні конкурси – гра у сніжки між командами, перегони на санчатах, малюнок на снігу, краща снігова баба та багато інших. Від насиченої програми замерзнути ви не встигнете, але раптом кусатиме морозець, зможете зігрітися смачним чаєм та печивом.

Від участі в проекті “Snow Wave” ви на кілька хвилин відчуєте себе, як у щасливому дитинстві, та отримаєте неймовірні емоції.

UxWAixX_vrk

Допомогти коштами в реалізації проекту можна за реквізитами:

Приват Банк 5168 7423 4925 6531 Хрипливий Вадим Сергійович.

Детальніше про проект можна дізнатися у групі за посиланням.

Волонтери можуть звертатися за посиланням Вадим Хрипливий або за телефонами: 095-02-03-820; 097-37-55-147.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар