Заходи обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського (АНОНС на тиждень)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського анонсує заходи, що відбудуться в бібліотеці 23-29 грудня.

24 грудня о 14.00 відбудеться спортивне свято та урочисте нагородження «Кращий легкоатлет і тренер 2013 року». Захід організовано спільно з обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України.

24 грудня о 14.00 до новорічних свят відбудеться презентація виставки декоративно-ужиткового мистецтва Миколи Розсолова «Магічне полум’я свічки».

26 грудня о 15.00 в кіноклубі відбудеться показ фільму «Паризькі таємниці» режисера Андре Юнебеля. Фільм знятий в Італії, в 1962 році.
Бібліотека запрошує переглянути цікаві виставки, які експонуються у бібліотеці:
– у відділі обслуговування користувачів – виставка малюнків школярів Кіровоградської області «Діти – проти насильства!»;
– у відділі абонементу до Свята Нового року – відкритий перегляд «Ідеї до свята»;
– у відділі мистецтв – виставка клаптикового шитва «Вулиця Фестивальна»: чудові роботи які виготовлялися за проектом сайту «Дублерин» багатьма майстринями в одній техніці, а також фотовиставка Володимира Оглобліна «Нескучное Зинаиды Серебряковой», доповнена тематичними картинами;
– у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук до вашої уваги – виставка-інсталяція«Карнавал новорічних ідей».

Більш детальну інформацію про заходи шукайте на сайті бібліотеки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар