Перша електронна приймає “замовлення” на жителів Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Чи є цікава людина серед твоїх друзів? У кожного з нас є знайома людина, яка має особливу родзинку, але про це ніхто не знає. Перша електронна відкриває серію публікацій “Цікаві люди Кіровоградщини”, де писатиме про звичайних не звичайних мешканців міста й області.

Є люди, які не світяться перед камерами, які не шукають піару і не кричать на кожному кроці про свій успіх. Вони просто працюють: над собою, над своїми талантами, проектами, створюють нові ініціативи і втілюють їх у життя.

Саме про таких унікальних людей і розповідатиме Перша електронна.

Якщо серед ваших друзів є люди, які володіють мистецтвом малювання на воді, проявили себе у незвіданих видах спорту, підняли прапор України на вершині гори чи це просто, на вашу думку, багатогранна особистість – телефонуйте нам. І ми розкажемо про цю людину нашим читачам.

І не соромтесь звертатись і безкоштовно “замовляти” своїх друзів, знайомих, колег. Редакція Першої електронної започаткувала серію публікацій саме для того, щоб розповідати про цікавих, талановитих і цілеспрямованих жителів Кіровоградщини – про людей, яких варто знати.

Читайте також: У Кіровограді є: проблеми і родзинки

Контакти редакції:

099 441 39 14, 097 188 70 09 

e-mail: persha.kr@gmail.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар