Агенти 007 у Кіровограді збиратимуть кошти на лікування студентки (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
7 січня о 19:00 у клубі Fusion відбудеться благодійна вечірка у стилі Агент 007. Організатори обіцяють яскраве шоу, аукціон та акції з подарунками. Усі зібрані кошти будуть передані на реабілітацію Марії Корнілової, яка цього літа отримала тяжкі опіки.

Кожен хлопець в таємниці хоче бути знаменитим агентом 007. А ось дівчата завжди мріють опинитися в міцних обіймах сильного красеня. Джеймс Бонд – це неймовірна відвага і неперевершений шарм. Вечірка Джеймс Бонд – це, безумовно, розкіш, адреналін і азарт. Потрапити на таке свято мріють всі, тільки вдається здійснити мрію – обраним!

Читайте також: Рани після опіків у кіровоградської активістки не заживають. Потрібна допомога (ФОТО)

Таємні місії, захоплюючі пригоди, подорожі, небезпеки – все це цікаво кожному. До того ж, на вечірці з такою тематикою немає місця смутку і зневіри. Червона килимова доріжка, солодкий мартіні, настирливі папараці. Подаруємо істинні і незабутні емоції, неймовірний азарт і неймовірний адреналін. Вечірка в стилі Джеймс Бонд – це вечір справжніх майстер-класів шпигунської справи. Якими цікавими бувають вербування агентів, таємні місії, пригоди і небезпеки, подорожі в найфантастичніші частині світу. І головне, оточувати вас будуть найкрасивіші жінки вечора.
Новорічні свята розпочались, чому у січні не влаштувати щось особливе для себе? Для вас пропонуємо унікальну можливість, вперше у Кіровограді благодійна вечірка “Агент 007”.
Збираємо кошти для студентки, активістки Марії Корніловой. У Маші 4 ступінь опіків і 35% тіла обпечено (з них 22% важких). Опік дихальних шляхів, індекс складності ураження 98 одиниць, опікова хвороба
Поширити:

Залишити коментар:

коментар