Бібліотека запрошує маленьких кіровоградців на передноворічні свята (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 21 по 27 грудня.

З 21 по 25 грудня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться бібліоподорож «Новий рік у країнах світу» .

23 грудня о 15:00 запрошуємо юних панянок та користувачів відділу на «Парад новорічних ідей», що проходитиме в рамках підліткового клубу «Уроки Мері Поппінс». Під час зібрання, ви познайомитеся з різноманітними цікавинками та креативними ідеями новорічних приготувань. А також зможете власноруч підготувати святкові сюрпризи для своїх близьких.

З 23 грудня по 30 грудня о 15:00 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проводитись цикл святкових майстер-класів. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у виготовленні новорічних саморобок «Ялинкові прикраси власноруч».

27  грудня об 11 годині запрошуємо дошкільнят та учнів 1-х класів, о 13 годині – учнів 2-5 класів до відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів на  новорічний ранок « Новий рік до нас іде і ялиночку несе».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар