“Через нерозуміння реформ розколюється суспільство”, – децентралізаційні “Посли Реформ” (ФОТО)

Сьогодні, у рамках Всеукраїнського інформаційного туру “Посли Реформ”, у Кіровограді відбулася прес-конференція народних депутатів України Павла Кишкаря та Остапа Єднака. Нардепи вели мову про актуальні питання децентралізації, які сьогодні хвилюють населення.

Народні депутати розповіли, що ідея подібної ініціативи народилася у них після трагічних подій 31 серпня, коли нерозуміння сутності децентралізації призвело до провокацій і кровопролиття.

“Ми зрозуміли, що люди абсолютно не розуміють значення децентралізації. Через нерозуміння реформ народжуються міфи про якийсь особливий статус деяких регіонів, які в свою чергу розколюють суспільство”, – наголосив народний депутат Остап Єднак. Нардеп пояснив, що вони, у рамках ініціативи “Посли Реформ”, розповідають значення децентралізаційних реформ, а також, збирають регіональні проблеми пов’язані з ними.

“Гірше, ніж є зараз, систему управління створити не можна”, – констатував нардеп Павло Кишкар. На його думку, саме за ефективною децентралізацією стоїть майбутнє нашої держави.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар