Кіровоградець влаштував вдома наркоприймальню (ФОТО)

Злочинну діяльність 44-річного жителя обласного центру припинили працівники 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України. Про це редакції сайту Перша електронна газета повідомили у Секторі комунікації ГУ Національної поліції області.

Правоохоронцями було встановлено, що після повернення з місць позбавлення волі, де чоловік 8 років відбував покарання за збут наркотичних засобів, кіровоградець надавав знайомим своє домоволодіння для вживання наркотиків.

19 грудня у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання громадянина працівники поліції виявили і вилучили особливо небезпечні наркотичні засоби – марихуану та опій ацетильований, а також речовину для його виготовлення.

У даний час проводиться розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», ч. 1 ст. 311 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» та ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Вилучене направлено на дослідження.

Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику, – до п’яти років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар