У Новоукраїнці працівник обікрав власного роботодавця

52-річний житель міста Новоукраїнка викрав з місця роботи електроінструмент. За вчинене чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це редакції сайту Перша електронна газета повідомили у Секторі комунікації ГУ Національної поліції області.

На початку грудня до чергової частини відділу поліції звернулася 35-річна господарка готелю, що розташований у районному центрі. Жінка повідомила про крадіжку електропилки.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність до скоєння злочину чоловіка, який працював у закладі кочегаром та мав вільний доступ до приміщення. Після закінчення робочої зміни, у темну пору доби він повернувся на територію готельного комплексу та викрав електропилку.

«У даний час інструмент повернуто власниці закладу, – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук. – Зловмиснику пред’явлено звинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар